Ga samen met Dorpsbelang Opeinde voor glasvezel!

De benodigde 20% aanmeldingen voor het daadwerkelijk aanleggen van het Glasvezelnetwerk van Delta is behaald. In Opeinde was het percentage zelfs 25%! Dank aan alle Opeinders die zich al hebben aangemeld!


Heb je nog niet aangemeld om welke reden dan ook? Niet getreurd! Je kan je nog aanmelden tot en met dinsdag 11 april 2023! Meld je snel aan via onderstaande links!


Aanmelden voor DELTA klik op: http://aklam.io/sGoAij

Aanmelden voor Caiway klik op: http://aklam.io/w5wGyU


Je komt terecht op de pagina van Caiway of DELTA. Je kunt hier gewoon je aanmelding verwerken; deze wordt automatisch toegewezen aan ons als Dorpsbelang Opeinde.

Wat is glasvezel internet eigenlijk? 

Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voorthuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij traditionele  technieken zoals coax en adsl, flinke hoeveelheden data worden verstuurd. En dat heeft heel wat voordelen voor u als gebruiker!

 


Wat wordt er dan allemaal beter als ik glasvezel internet neem? 

  • Zeker nu we heel veel thuiswerken, in de cloud werken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt.

  • Glasvezel biedt dat, zowel download als upload, deze snelheden namelijk gelijk zijn. Jouw upload wordt dus sowieso veel sneller ten opzichte van je huidige provider!

  • De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal.

  • Waar ADSL maximaal 0,2 Gig kan leveren (en dat in theorie) en Coax tot 1 Gig (lang niet overal verkrijgbaar) levert glasvezel nu al abonnementen met snelheden tot maar liefst 4 Gig per seconde. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen.

  • Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor jouw huis. 

  • Voor de gamers onder ons: de ping-rate is superlaag dus je hebt nog snellere responstijden tijdens het online gamen.

 


Waarom juist nu overstappen? 

Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat je binnen deze periode sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650 hoeft te betalen als je je bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen! 


Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag! 

Bij DELTA ontvang je een super uitgebreide installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een  mesh-systeem. Daarnaast heb je al 1 Gig internet (1000 Mbps!) voor de messcherpe prijs van maar €45 per maand. Dat is een baanbrekend scherp tarief voor dit pakket! Zo heb je dus al internet 1 Gig met ruim 50 TV-zenders voor €57,50 per maand (na het 1ejaar € 65,00). Met DELTA heb je alle vrijheid; je kunt iederemaand jouw Flex-pakket uitbreiden óf juist beperken. Zo heb je altijd precies wat je nodig hebt en hoef je nooit teveel te betalen.


Aanmelden voor DELTA klik op: http://aklam.io/sGoAij

Bij Caiway betaal je de eerste zes maanden€ 35 voor jouw Internet of Internet & TV pakket (daarna vanaf €45,00 voor Internet &  Televisie) én twaalf maanden ESPN Compleet voor maar €5 per maand. Het eerste jaar krijg je bovendien drie slimme Wifi punten gratis in bruikleen (daarna €3 per maand) voor een slim bekeken Wifi dekking in huis.


Aanmelden voor Caiway klik op: http://aklam.io/w5wGyU  Meer internet voor dezelfde prijs? Dat kan! 

Stap je over op glasvezel? Voor de kosten hoef je het zéker niet te laten. Kijk bijvoorbeeld in onderstaande tabel naar de reguliere tarieven van de providers (exclusief tijdelijke actiekortingen): 

 


Meer weten? 

Overstappen is niet eng. Houd onze Facebook pagina, website en It Brechje in de gaten voor een aantal tips. Het dorpsbelang en Delta organiseren samen nog een aantal inloopmomenten. Hou onze website en Facebook in de gaten voor de tijden en locaties.

 


Stap over naar de toekomst 

Waarom zou u voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan (via onze clubactie!) voor glasvezel en kies voor de toekomst!

 

 

Het bestuur van Dorpsbelang Opeinde